top of page

Zang, gitaar én een vleugje theater voor ouderen

Bijgewerkt op: 8 mei

Haal het doek maar op!!
Them Kleinkunst met een grote K
In mijn droom Zang, Gitaar én een Vleugje Theater, open ik het rood velours gordijn en zie ik mij daar staan in het theater met zang, gitaar en breng ik mijn muzikale verhaal met eigen liedjes de mensen in ontroering met een lach en een traan. Deze droom gaat al een beetje in vervulling met mijn nieuwe thema "Kleinkunst Theater", en breng ik het theater voor onze ouderen en neem ik ze mee terug met verhalende liedjes naar carré.....

In mijn speurtocht naar speciaal entertainment voor ouderen wilde ik ook een thema Kleinkunst toevoegen. Met liedjes van onder andere Robert Long, Boudewijn de Groot, Frans Halsema en Ramses Shaffy. Er komen ook liedjes voorbij uit het enorme oeuvre van componist Harry Bannink en tekstschrijfster Annie M.G. Schmidt die samen prachtige klassiekers hebben geschreven voor o.a Ja Zuster Nee Zuster. En zelf schrijf ik ook Nederlandstalige liedjes waarvan een aantal al te beluisteren zijn op o.a Spotify en YouTube. Het liedje 'Ons Bankje aan de Plas' en het hele vrolijke 'Lazer op en Laat Me Liggen' speel ik al regelmatig tijdens de gezellige middagen in de verzorgingshuizen. Als u weer eens toe bent aan iets anders denk dan eens aan dit hele speciale optreden voor (dementerende) ouderen.


Liefs,

René Meijer


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page