top of page

Country Roads Amazing Meezing Show+

Bijgewerkt op: 21 apr.


Live countrymuziek door René Meijer
Countrymuziek op zijn best!
Nieuw! Naast Kleinkunst Theater nu ook Thema Country aan mijn repertoire toegevoegd

Mijn roots liggen niet alleen in de kleinkunst maar ook in de Country en de Bluegrass. Met mijn Bluegrass Bandits sta ik ook regelmatig op het podium. Op veler verzoek ben ik ook deze liedjes gaan spelen tijdens de Amazing Meezing Show+ en dat is met veel enthousiasme ontvangen. En zo heb ik ook in dit genre een mooie lijst samengesteld met prachtige liedjes zoals: Country Roads van John Denver, Ring of Fire van Johnny Cash, He'll have to go van Jim Reeves en vele anderen. Stuk voor stuk hele herkenbare Country liedjes. Wat bij ons het levenslied of de smartlap is, is dat in Amerika de Country muziek. Vanaf dat ik een jaar of 10 was ben ik in de Country muziek gedoken en heb ik heel veel geluisterd en gelezen over heel veel artiesten die dit genre spelen. Tijdens mijn optredens in de verzorgingshuizen en voor seniorenverenigingen ben ik er wel achter gekomen dat er veel meer fans zitten van deze stijl muziek. Ik kom heel graag dit leuke optreden voor ouderen en senioren bij jullie brengen in de verzorgingshuizen en bij de seniorenverenigingen!! Liefs, René Meijer

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Gaat goed

Like
bottom of page