top of page

Veelzijdig Artiest voor OuderenMet meer dan 35 jaar ervaring kan ik met recht zeggen dat ik een veelzijdig Artiest ben.


Naast zanger , breng ik niet alleen liedjes van anderen ten gehore met orkestbanden. Wat mij van andere zangers en artiesten onderscheid is dat ik zelf ook liedjes schrijf. Met mijn liedje "Ons Bankje aan de Plas" heb ik wel wat traantjes zien voorbijkomen. het liedje gaat over twee mensen die al heel lang bij elkaar zijn en die beide ook beseffen dat er uiteindelijk een iemand achterblijft. Heel herkenbaar dus want veel ouderen hebben dat al meegemaakt of gaan het nog meemaken. Maar we willen natuurlijk wel een gezellige middag voor ouderen dus er moet ook wat gelachen kunnen worden. Dat gebeurt ook regelmatig als ik mijn liedje 'Lazer op en Laat Me Liggen' breng. Een geinig carnavalsliedje met een knipoog naar de huidige maatschappij waar iedereen continu 'aanstaat' en waar je wel eens denkt 'Lazer op'.

 

Daarnaast bespeel ik ook meerdere instrumenten: akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, banjo, bas en mondharmonica. Mijn gitaarspel bestaat tevens niet uit simpele akkoorden en standaard riedeltjes. Ik heb oog voor detail, speel verassende licks en solo partijen, die mijn optredens heel afwisselend en gevarieerd maken. Jarenlang dagelijks achter mijn gitaar zitten werpt zijn vruchten af en dat wordt gewaardeerd, wat een heerlijk vak heb ik! Live muziek voor ouderen hoeft zeker niet saai te zijn!!

 

Ja, ik ben muzikant in hart en nieren. Muziek verbindt en heeft een helende functie. Er rest mij nu nog een ding:


"Music was my first love and it will be my last".

Liefs,

René Meijer

Recente blogposts

Alles weergeven

2 則留言


Prima

按讚

😍

按讚
bottom of page