top of page

Thema's Amazing Meezing Show+

Bijgewerkt op: 7 apr.


Show voor senioren

Vorig jaar maart ben ik begonnen met mijn AMAZING MEEZING SHOW+ in het verzorgingshuis van Viva! in Heemskerk. Toen nog met alleen maar Nederlandstalige liedjes uit vervlogen dagen, veel bekende kleinkunstliedjes van o.a. Ja Zuster Nee Zuster, Wim Sonneveld, en Toon Hermans. Maar ook de hits van o.a. Rob de Nijs, Johnny Jordaan, André van Duin en nog zoveel meer. Teveel om op te noemen!Inmiddels zing ik, met heel veel plezier, van meer dan 30 verschillende bekende Nederlandstalige zangers of zangeressen iets van hun repertoire. Al vrij snel, ben ik op veler verzoek van jullie bewoners, bekende Engelstalige liedjes gaan toevoegen van o.a. Elvis Presley, George Baker Selection, John Denver, The Beatles en nog heel veel meer. Veel liedjes doe ik met orkestband maar er zijn ook een aantal mooie kleine liedjes die ik begeleid op de gitaar. Zo blijft de show lekker gevarieerd. Alle liedjes hebben iets gemeen: ze zijn makkelijk mee te zingen en dat heb ik gemerkt in de nu ongeveer 60 shows die ik bij heel veel verschillende zorginstellingen heb mogen doen. Het is heerlijk om vrolijkheid te komen brengen en de bewoners te zien opbloeien tijdens een optreden. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mag doen en wie weet kan ik er binnenkort ook echt van leven, dat zou heel mooi zijn! Het is mij opgevallen dat de activiteitenbegeleid(st)ers graag met thema's werken en inmiddels heb ik dat al een aantal keren gedaan. In een verzorgingshuis van Omring in Den Helder vroegen ze mij of ik iets met het thema 'Liefde en Geluk' zou kunnen doen . Ik heb gekeken naar het repertoire wat ik al speelde en wat met dat thema te maken heeft, en daar nog een paar nieuwe liedjes aan toegevoegd. En nu zing ik bijvoorbeeld het hele leuke liedje ' That's Amore' van Dean Martin en heb ik ook 'All You Need is Love' van The Beatles toegevoegd. Ik schrijf zelf ook voornamelijk Nederlandstalige liedjes en hoe leuk is het dan om iets van jezelf toe te voegen! Het liedje 'Ik Hou Zoveel van Jou' , is zo een liedje, en doet het prima in het thema 'Liefde en Geluk'. In mijn volgende blog zal ik ingaan op de verschillende thema's die ik doe.
Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page