top of page

Onvergetelijke Kerst Show+ voor Senioren

Bijgewerkt op: 14 apr.


Kerstoptreden voor ouderen
"Met René voelen wij ons weer speciaal wanneer hij ons even terugbrengt naar toen met juweeltjes van kerstliedjes..."
Hoe mooi is het om de (dementerende) ouderen een warme kerst te bezorgen. Ieder jaar breng ik mijn kerstshow met ontzettend veel plezier in de verzorgingshuizen. Met prachtige klassiekers van zoals 'It's the Most Wonderful Time of The Year' van Andy Williams, It's Beginning to Look a Lot Like Christmas van Perry Como en natuurlijk ook Jingle Bells in de uitvoering van Michael Bublé en de onvervalste klassieker White Christmas van Bing Crosby. Maar het mooiste gedeelte van de kerstshow begint als ik met de gitaar de Nederlandse klassiekers ga spelen en de bewoners liedjes als 'Stille Nacht Heilige Nacht' en 'In Excelsis Deo' zachtjes meezingen. Wat een sfeer, en dan gebeurt er echt iets met de mensen! Zelf heb ik ook nog een kerstliedje geschreven: 'Het is weer bijna Kerstmis' en ook dit liedje zal ik brengen op mijn kerstshow. Het kerstoptreden voor ouderen heeft een enorme meerwaarde voor mij als entertainer!Liefs,

René Meijer

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page