top of page

Welk thema kies jij?

Bijgewerkt op: 7 apr.


Muziek voor verzorgingshuizen

In mijn vorige blog heb ik het gehad over thema's verwerkt in een optreden. Het is natuurlijk hartstikke leuk en sfeerverhogend om iets speciaals te doen voor de bewoners en dat kan heel goed in een thema. Op mijn website zijn nu een aantal thema's te vinden die gekozen kunnen worden om een bepaalde tijd in de geschiedenis van de muziek naar voren te halen. Zo heb ik de Rock'n Rollator Show die verwijst naar de jaren 50 met artiesten als Elvis Presley, Bill Haley, The Everly Brothers en Cliff Richard. Het betekent niet dat ik alleen maar Rock'n Roll ga spelen maar het zal dan wel een plek op de voorgrond krijgen in de Amazing Meezing Show. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld het thema de 'Sixties' waar weer wat meer de nadruk zal liggen op bands uit die tijd zoals The Beatles, The Stones en The Kinks. Dan heb ik nog een thema met de 'Seventies' een thema 'Liefde en Geluk' en in de 3 weken voor Kerst heb ik nog een thema, je raadt het al, Kerst. Die voorstelling is erg goed bevallen vorig jaar, ik heb toen gekozen voor de Engelse klassiekers zoals Jingle Bells, I am Dreaming of a White Christmas en Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Dit jaar ga ik extra aandacht besteden aan de Nederlandstalige Kerstliederen die we met alle bewoners samen kunnen zingen. Want het meezingen blijft mijn motto, het is zo belangrijk dat mensen in de verzorgingshuizen af en toe even vrijuit kunnen meezingen. Daar leven ze echt van op! Uiteraard hoeft er geen thema te worden gekozen als je dat niet wilt, sterker nog, ik bied nu ook de mogelijkheid om zelf het repertoire te kiezen op mijn website en dus zelf het programma samen te stellen. Je maakt een keuze uit alle liedjes die in mijn repertoire staan en zo ontstaat er een show die jezelf hebt samengesteld! Maar je kunt het natuurlijk ook aan mij overlaten als je dat wilt, dan stel ikzelf een heerlijk en gezellig gevarieerd programma samen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page