top of page

Muziek Entertainment, Speciale Optredens met een Tijdloze Herinnering voor Ouderen

Bijgewerkt op: 8 meiDie goeie ouwe tijd!!
Toen was geluk heel gewoon!!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat muziek een van de laatste zaken is die uit onze hersenen 'verdwijnt'. Dit betekent dat muziek herinneringen kan oproepen, zelfs na vele jaren.Muziek Entertainment, is dan ook een tijdloze herinnering voor ouderen. Heb je ooit een liedje gehoord dat je terugbracht naar een specifieke tijd of plaats in je leven? Voor veel mensen, vooral ouderen, kan muziek een krachtig hulpmiddel zijn om herinneringen op te halen en emotionele connecties te maken. Daarom zijn muziekoptredens voor ouderen en optredens voor dementerende ouderen zo ontzettend belangrijk!

 

De liedjes die ik breng hebben bij vele senioren onder ons een grote rol gespeeld in hun jeugd. Door vertrouwde melodieën van favoriete artiesten te kiezen die hen terugbrengen in de tijd. En naast al die mooie klassiekers komen ook de meezing liedjes en oude hits voorbij. 

Daarom heb ik speciale themalijsten gemaakt met liedjes uit de vervlogen jaren, zoals de: Rock & Rollator Show+, Liefde & Geluk Show+ en meer met allemaal de mooiste muziek uit de '50-'60-'70-jaren. Zo weet u dat een show+ een gegarandeerd succes zal zijn. En kunt u geen keuze maken tussen de thema's ? U kunt ook zelf een lijst samenstellen uit al het repertoire dat ik speel. Uiteraard kunt u het ook aan mij overlaten!! Met 35+ jaar ervaring heb ik een uitgebreid repertoire opgebouwd. Neem gerust even contact op.Liefs,

René Meijer

Comments


bottom of page