top of page

Twee thema's voor de prijs van een!!

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Eind mei had ik een ongelooflijk leuk optreden in verzorgingshuis Het Schouw van Amstelring in Amsterdam Noord. Bas, die mij ergens in januari al had geboekt, vroeg of ik het thema Rock & Rollator wilde doen. Rock & Roll dus uit de jaren 50. Twee keer 45 minuten met een pauze. Ik dacht bij mezelf twee sets Rock & Roll is wel erg veel dus ik stelde voor om het te combineren met het thema Sixties. Twee thema's voor de prijs van een dus! Dat bleek een schot in de welbekende roos te zijn! En ook weer wat anders dan de geijkte Amsterdamse en andere meezingers die men al zo vaak hoort. Niks mis mee overigens maar van wat variatie is nog niemand dood gegaan. In ieder geval tijdens mijn show heb ik alleen maar lachende gezichten gezien! Al het repertoire wat ik heb gespeeld die middag is heel herkenbaar! Deze artiesten en bands zijn die middag langsgekomen: Elvis, Roy Orbison, The Everly Brothers, Chuck Berry en Ricky Nelson's klassieker 'Hello Mary Lou' uit het Rock & Rollator thema en The Beatles, Kinks, The Byrds en The Mama's & the Papa's uit de Sixties. Maar ook Boudewijn de Groot met een klein liedje 'Verdronken Vlinder' en Armand met 'Ben Ik te Min' werden lekker meegezongen!! En met al deze liedjes kom ik inmiddels ook graag op verjaardagen, bruiloften en andere jubilea. De veelzijdigheid in repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig, maakt mijn vak bijzonder leuk! Het samenspel tussen het verzorgend personeel, de vrijwilligers en deze zanger/gitarist maken van een normale middag iets speciaals. Met name als jullie de bewoners letterlijk ondersteunen die graag nog een dansje willen wagen zodat ze echt even terug kunnen gaan naar vroeger is onbetaalbaar!! Heb je interesse in een optreden? Neem gerust even contact op. Of kijk even in mijn agenda.

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page