top of page

Nieuwe single "Kan Ik De Muur Laten Vallen?"


Single Kan Ik De Muur Laten Vallen?
Release nieuwe single vrijdag 29 april 2022

Het is een tijdje stil geweest na Kassa 8, toch hebben wij alles behalve stilgezeten. Sterker nog: in het afgelopen jaar weer 10 nieuwe liedjes opgenomen in de LabaLaba Sound & Art studio van Hans Sligter. We zijn alledrie tijdens het proces nog meer gegroeid. Maartje en ik schrijven nu veel liedjes samen. Hans en ik hebben veel overleg over de muzikale invulling van de liedjes. En dan hebben we nog Albertine Verhoeff (Appie voor vrienden) en Ron Griffioen die een aantal liedjes hebben voorzien van prachtige en zeer smaakvolle achtergrondkoor arrangementen.


Zo ook voor het eerste liedje dat gaat uitkomen: "Kan ik de Muur Laten Vallen". De tekst is geschreven door Maartje. Het is een mooi project geworden waar we een paar maanden mee zoet zijn geweest. Alleen al het schrijven van de melodie en het akoestische gitaarwerk heeft een tweetal maanden in beslag genomen, voordat ik alles op een rij had. Het verhaal achter de tekst van de muur is te lezen op de website, KLIK HIER. Hier vind je het algemene verhaal en het verhaal van Maartje!


29 april a.s. is de releasedatum en daarna zullen wij, in ieder geval voor de periode voor een jaar, elke maand een liedje uitbrengen. Wij hopen dat jullie ze gaan beluisteren en mocht je er een mooi liedje tussen horen staan, hoop ik dat je die in een playlist van Spotify wil zetten en een hartje wil geven. Hoe meer hartjes/playlists hoe meer de kans dat de editors bij Spotify het liedje op een door hun gemaakte playlist zullen zetten, waardoor het meer streams en meer aandacht zal krijgen. En je weet het, artiesten en aandacht kunnen niet zonder elkaar!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page