top of page

KERST VALT VROEG DIT JAAR.

Bijgewerkt op: 21 jun. 2021Tja, ik heb de verwarming weer even een graadje hoger gezet, buiten is het nat en er waait een gure noordenwind. In mei leggen alle vogels een ei luidt het gezegde. Ook deze vogel heeft er een gelegd: een kerst-ei. In de vorm van een liedje met de titel: T'is bijna Kerstmis. Je moet iets doen om het een beetje warm te krijgen deze dagen en ik had de melodie al een tijdje in mijn hoofd zitten en ineens kwam daar ook wat tekst voorbij. Hier alvast een ruwe schets van het refrein, nog even zonder toeters en bellen hoewel ik er al een kerstbelletje heb in gemixt. Ongetwijfeld later in het jaar het volledige resultaat. Het weer verbetert nog niet de komende dagen dus wie weet schrijf ik er nog wel een. Nu lekker een kopje thee. Welke smaak? Winter! Bekijk en beluister hier de teaser:


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page