top of page

GEZELLIGHEID BIJ THUIS IN HOLLAND | Zaterdag 22-05-2021

Bijgewerkt op: 21 jun. 2021Thuis in Holland is de organisatie, in Nijkerk, waar ik gisteren via mijn plugger, Nel van Olm, een interview zou geven over, u raadt het al, de single Kassa 8. En reken maar dat ik blij ben met elke vorm van aandacht om Kassa 8 in de schijnwerpers te zetten. Hoe je het ook wendt of keert, zonder publiciteit gebeurt er niks zeker niet als je een nog onbekende artiest bent. Wat dat betreft heb ik aan Nel een goeie: Nel begrijpt het wel! Thuis in Holland timmert lekker aan de weg als ik zo eens kijk naar hun website. Ze doen in ieder geval hun stinkende best om het Nederlandstalige lied onder de aandacht te brengen. Ook de bekende artiesten weten de weg te vinden naar Nijkerk. Zo kwam ik daar ineens het media fenomeen van het laatste jaar tegen: René Le Blanc. We zitten samen bij hetzelfde platenlabel : NRGY . René en René dus. Ik stelde nog voor om een duo te beginnen onder die naam maar daar had hij geen oren naar. Toen vroeg ik hem maar eens of het een beetje liep met de dekbedovertrekken met zijn afbeelding erop, en hij dacht dat ongeveer 1 op de 15 vrouwen boven de veertig elke ochtend wakker worden onder zijn gestalte, met andere woorden, het loopt als een tierelier. Mijn mokken met de caissière van Kassa 8 zijn bij het Kruidvat gratis af te halen. Tot zover de humor. Ik vond het een aardige man en we hebben even gelachen, altijd goed. Maar hoe kan het ook anders als de minister van feesten en partijen Johan Vlemmix aanwezig is. Heeft een nieuwe single uit geloof ik. De Crazy Accordeons , bekend van het programma 'Ik Geloof in MIj' waren er, en nog een aantal artieste die ik nog niet kende en ook wel al heel lang bezig zijn in het vak: Sidney Bisschoff, Justen de Wildt en Albert van Benthem die mij zijn hele leuke nieuwe single 'De Hollandse Zon' liet horen. Thuis in Holland, een organisatie met een hele fijne club mensen, Robert Vegt, Gert Reehuis en Jeroen Stevens en anderen, die er met zijn allen iets leuks van willen maken. Maartje en ik hebben een topmiddag gehad!!
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page