top of page

De Amazing Meezing Show!!

Bijgewerkt op: 7 apr.


Muziek bejaardenhuis

Buiten het schrijven en produceren van liedjes treed ik ook regelmatig op met de heren van 'Expecting to Fly' en de meiden van 'The Bluegrass Bandits'. Optreden en mensen vermaken is mijn lust en mijn leven kan ik wel zeggen. En dat ik dat mag doen met zulke lieve en mooie mensen maakt me enorm dankbaar! In de corona tijd speelde bij mij de gedachte, om een Meezingshow te maken speciaal voor de verzorgingshuizen. Uiteindelijk zal het toch wel weer mogelijk zijn om ook op die plekken optredens te kunnen doen, was mijn gedachtengang. Het bleek een schot in de roos te zijn! Inmiddels heb ik dit jaar al 20 optredens mogen verzorgen in diverse instellingen en de aanvragen blijven met enige regelmaat binnenkomen. Begonnen als een Meezingshow met louter Nederlandstalige liedjes van vroeger, heb ik er nu ook op verzoek van de mensen zelf, een aantal Engelstalige liedjes aan toegevoegd. Heerlijk om liedjes te vertolken van o.a Wim Sonneveld, Toon Hermans, André van Duin, Benny Neyman, Elvis Presley, The Beatles en heel veel anderen. En ook een aantal carnavalskrakers van vroeger vind ik geweldig om te doen! Neem nou Ria Valk met 'De Liefde van de Man Gaat Door de Maag', zo geestig en het publiek zingt gezellig mee!! Die ouwe carnavalskrakers met veel humor erin en de ouderwetse tuba, hebben mijn voorkeur. Nico Haak met 'Foxy Foxtrot' en 'Honky Tonky Pianissie' of Adèle Bloemendaal met 'Zallemenut Nog een Keertje Overdoen'. Zo af en toe gaan de rollators in polonaise! Wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan even contact met me op.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page