top of page

Als je al zolang bij elkaar bent...

Bijgewerkt op: 7 apr.


Ons bankje aan de plas

Buiten alle bekende Nederlands- en Engelstalige liedjes van vroegere jaren zing ik ook regelmatig een liedje uit eigen repertoire. Met name het liedje 'Ons Bankje aan de Plas' brengt bij sommige bewoners vochtige ogen. Ik heb het liedje samen met mijn vriendin Maartje geschreven. Op onze wekelijkse wandelingen komen wij langs ons bankje aan de plas en wanneer het lekker weer is gaan we daar even zitten mijmeren over ons leven samen. Als je al heel lang samen bent zullen er bepaalde dingen en situaties zijn die je daar aan herinneren. In ons geval dus het bankje maar het had ook een restaurant kunnen zijn waar je regelmatig komt of een vakantieadres. Het liedje is geïnspireerd op mijn ouders die al meer dan 60 jaar bij elkaar zijn. Ik kom wel eens koppels tegen in een verzorgingshuis die ook al heel lang bij elkaar zijn. 'Ons Bankje' krijgt veel positieve reacties. Ik kom het liedje, en uiteraard alle overbekende klassiekers, graag bij jullie ten gehore brengen. Kijk gerust even in mijn agenda.


Lieve groetjes,

RenéRecente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


meijerpc
meijerpc
Mar 24

Wat een mooie tekst. Ik lijf nog even zitten op ons bankje.

Like
bottom of page