top of page

ZO'N ZIN OM WEER OP HET PODIUM TE GAAN STAAN!


Na maanden mij heerlijk uitgeleefd te hebben met het produceren van nieuwe liedjes, is het weer tijd om op het podium te gaan staan. Het begon bij mij alweer flink te kriebelen, toen ik enkele weken terug een optreden had tijdens UNITY.NL. Dat proefde zo naar meer en dat was nog niet eens met publiek en daar heb ik echt zo'n zin in! Het was daarvoor nog even geduld hebben en ja hoor, we kunnen weer helemaal los. Samen genieten van prachtige liedjes of liedjes waar je gezellig op mee kan zingen, het kan allemaal! Ja, ik kan jullie zeggen, ik ben er helemaal klaar voor, jullie ook?


Weten jullie ook dat ik voorzien ben van eigen installatie en dat ik een goed gevoel en gehoor heb voor de juiste verhouding van de volume, zodat ieder verstaanbaar is tijdens mijn optreden?


Als je op de FLYER of HIER klikt, dan kom je op mijn pagina terecht waar je alle informatie kunt vinden over de mogelijkheden. En wil je iets, dat er wellicht nog niet bij staat? Stuur mij dan gewoon een mail en dan gaan we kijken wat voor moois we kunnen samenstellen!


Hier de beelden van spontaan optreden afgelopen weekend, tijdens een supergezellige barbecue met muzikale kameraden en waar de gasten van de eetgelegenheid, aan de overkant van het water, heerlijk zaten mee te genieten en zongen lekker mee met jawel.....vissen.Wellicht tot gauw bij u in de tuin, in de woonkamer of op het podium!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page