top of page

Lekker een trio!! [deel 2]


Ditmaal gaat het over een trio met twee heren, moet kunnen toch? Het trio "Expecting to Fly" bestaande uit Marlon Sewrattan, Robbie Oehlers en ondergetekende. Niet op het internet te vinden, geen Facebook pagina, geen Instagram account en ook geen website maar toch al meer dan 30 jaar muziek maken en zoveel lief en leed gedeeld met elkaar. Elkaars kinderen zien opgroeien, scheidingen, afkickklinieken, vriendinnen zien komen en gaan, en op ontelbare feestjes gespeeld.

De gekste dingen meegemaakt en altijd klaar gestaan voor elkaar. Samen door de tijd heen een paar liedjes geschreven, allemaal Engelstalig. Op ééntje na dan en die wil ik toch even aan jullie laten horen. Gewoon omdat ik er hartstikke trots op ben, dat we dit met zijn drieën hebben geschreven én omdat ik het ook een prachtig liedje vind. Het heet "Het is Voorbij" en het arrangement is van mijn goede vriend Hans Sligter die het in zijn studio LabaLaba Sound & Art heeft opgenomen. Sowieso is Hans verantwoordelijk voor alle producties van de Nederlandstalige liedjes die ik tot nu toe heb opgenomen. En zolang ik ze, vaak samen, met mijn vriendin Maartje blijf schrijven zullen er nog heel wat producties volgen. Jammer dat Corona wederom roet in het eten gooit wat betreft optredens. Zo hadden wij een optreden staan in Gouda op een silent disco, op een soort van strandje. En in augustus staat er nog een optreden op een nudistencamping, ja echt, ik verzin het niet. Wel eens iemand slideguitar zien spelen met een zeker lichaamsdeel? Robbie kijkt onschuldig naar boven, volgens mij weet hij hier meer van, haha. Op de nudistencamping kijken ze er ook al niet meer van op ieder geval. Het ziet er naar uit dat ook dit optreden word gecanceld, toch hou ik een sprankje hoop, fingers crossed!


Hier kun je ons liedje "Het Is Voorbij" beluisteren...


Als extraatje, hier ook nog beelden van vorig jaar, waarbij het ons 1 keer lukte, tijdens de corona-crisis samen te spelen....heerlijk was dat, buiten, in het gras...dat brengt herinneringen terug...wat ben ik toch dankbaar. Ook leuk te vertellen dat ook de kinderen van Marlon en zijn vrouw Jenta ook super muzikaal zijn en regelmatig van de partij zijn om een noot mee te spelen. Tijdens deze opnames is Dahni erbij op de bas...
En pas geleden zaten we ook weer gezellig samen te jammen...Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page