top of page

Natuurlijk! De natuur in!

Bijgewerkt op: 21 jun. 2021


Het is zondagmorgen, nat en veel te koud voor de tijd van het jaar en we zijn nu niet bepaald al verwend met een warme lente. Dat gaat ongetwijfeld nog komen en vaak is het dan zo, dat we de ideale temperaturen tussen de 20 en 23 graden meteen inruilen voor snikhete omstandigheden van ver boven de 30 graden. Misschien verbeeld ik mij dat wel. Doorgaans heb ik het gevoel dat het qua weer hier in Nederland hollen of stilstaan is. Vandaag is het dus druilerig en wil ik er toch straks even uit. De afgelopen dagen heb ik met name achter de pc doorgebracht en ben ik lekker bezig met het opnemen van nieuwe liedjes. Het Kerstliedje staat in de grondverf en het volgende Kerstliedje zit al weer in mijn hoofd. Ik ben altijd al een beetje vreemd geweest, Kerstliedjes schrijven in de lente als de paaseitjes nog maar net zijn verdwenen. De melodieën komen gewoon binnen, het enige wat ik doe is het opnemen en er een tekst bij maken. Vaak ga ik ervoor zitten, gewoon aan mijn bureau en dan aan de slag. Dat levert over het algemeen wel wat tekst op. Geen inspiratie maar transpiratie. Voor inspiratie ga ik de natuur in. Lekker lang wandelen en dan komen er altijd weer woorden en zinnen naar boven die ik dan inspreek op mijn telefoon. Of het een hele lange wandeling gaat worden vandaag, durf ik niet te zeggen, ik zie het wel. Het is net als de liedjes die bij mij binnenkomen: go with the flow! Wees lief voor jezelf!Bekijk en beluister hier de teaser :

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page